04 April 2014

Како да платам сметка или уплатница преку Интернет

Дали сакаш да можеш да ја платиш сметката или уплатницата директно преку Интернет? Да не мораш да пополнуваш рачно уплатници и чекаш по шалтери? Ако одговорот е да, време е да го извадиш токенчето што ти фаќа прашина веќе година дена и да го употребиш.

Ова видео упатство ќе ти покаже како најлесно можеш да уплатиш било каква сметка преку Интернет.Во примерот се користи онлајн банкарството на НЛБ Тутунска банка и сметка од мобилна телефонија на VIP оператор. Истите чекори важат и за било која уплатница.